90-års kalas för farmor

Hemma i Dalarna. Gårdagens kaos i huvudstaden har bytts ut mot faluröda hus och bekanta ansikten. Gårdagen var ändå rätt bra, även om jag vaknade på fullständigt fel sida och behövde stressa mig iväg med blytunga väskor till eCarExpo. Trevlig tillställning med många intressanta montrar och snygga bilar. VD’n för dotterbolaget jag arbetar på samt VD’n för moderbolaget hade tid på scenen. Spännande samtal och viktiga frågor från publiken. Senare satt jag mig på tåget mot Dalarna och blev upphämtad i Borlänge av pappas sambo. Hem till Dala-Floda och däckade så fort jag la mig i sängen, helt slut efter dagen.

Idag har släkten samlats för att fira finaste farmor som fyllt hela 90 år(!!) Farmor blev så himla glad över kalaset och att vi var så många som samlats i bystugan för hennes skull.

Finaste farmor Karin tillsammans med barnbarns barnet Einar, som är döpt efter hennes man, som tyvärr inte finns med oss längre

—————– 

Nu är det jobb som fortsätter för min del. Vi ska snart slå upp portarna för pappas hemsida och webbshop. Det är så spännande och det ska bli så roligt att se vad det kommer göra för skillnad för hans plåtslageri. Så om ni skulle behöva något, oavsett vad i plåtväg, med standardmått eller måttbeställt – så får ni snart veta vart ni kan beställa det!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *