Kvällsjobb och weekend i Dalarna

Då har ännu en vecka gått, sprungit förbi och nu är det helg igen. Jag sitter i sängen och pysslar med pappas webbshop. Snart börjar allt falla på plats, det är betydligt roligare och mer motiverat att arbeta när man börjar se resultat. Jag blir inte uppe alltför länge till, imorgon ska jag åka till eCarExpo med jobbet och fota min chef tillsammans med vår samarbetspartner BMW samt VD’n för moderbolaget när de har tid på scenen. Behöver inte vara på Friends Arena förens runt 11, så jag tänker att jag gör klart det sista av grunderna på hemsidan innan jag går och lägger mig. Alla sidor är snart klara och det som fattas är produkter i webbshoppen och att se till så alla e-postadresser stämmer – vi vill ju att mailen hamnar på rätt plats.

Jag kommer ta en tur hem till Dalarna under helgen. Jag tar tåget efter elbilsmässan och åker tillbaka på måndag.  Vi ska fira finaste farmor som fyllt hela 90år och jag ska passa på att göra klart det sista med hemsidan tillsammans med pappa.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *