Kliver av det ena arbetet och på nästa

Hemma i lägenheten efter veckans sista arbetsdag. Veckorna går så otroligt fort, älskar mitt jobb och stortrivs på kontoret. Dagen har bestått av att förbereda inför att företaget kliver ut på sociala medier och lyfta det, på många sätt, unika konceptet som vi sitter på. Längtar redan tills det blir måndag igen och jag få fortsätta! Jag tror det är en riktigt spännande resa som börjar i och med att vi syns därute.

Helgens fokus blir snarlika, men hos ett annat företag. Jag ska bygga klart sista hemsidan innan jag kan lägga mitt egna företag Donvikk Design på is och fokusera helhjärtat på mitt nuvarande jobb och politiken. Nog för att jag älskar att ha mycket på gång samtidigt, så behöver jag få tydligare fokuspunkter och ett större utrymme att bara få ta det lugnt. Nu avlöser jobben eller hobbyerna varandra, när jag får lite tid över kommer jag alltid på något som egentligen behöver göras. Behöver få lite space där jag kan ligga och lata mig utan dåligt samvete och två tusen saker i huvudet.

Andra planer för helgen är att börja strukturera upp och se möjligheterna med mitt framtida projekt.  Notera att jag i stycket ovan skriver att jag vill ta det lugnt och samtidigt nu skriver att jag påbörja ett nytt projekt… Typiskt mig, men det har med politik att göra så jag tycker faktiskt att det räknas som ett av mina fokusområden, eller hur?

Som jag trivs i den här staden, hur vacker är den inte? Bild från en promenad i Gamla Stan // Blommor från rekryteringsbyrån som hjälpte mig i processen för två anställningar, där jag tillslut hamnade på det företag jag arbetar på idag. Jag kunde inte önskat mig ett bättre stöd och mer fantastiska människor runt omkring mig som de anställda på Hero. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *