Från monster till prinsessa

Äntligen har jag hunnit landa i soffan efter en lång dag. Har ridit finaste Wera idag, gick över förväntan bra. Hon har varit otroligt jobbig, men på bara 2 veckor så har hon blivit så himla fin. Är så glad att jag får rida henne, hon är en riktig prinsessa! Dock känner jag fortfarande av ryggen sen jag åkte av henne för 2 veckor sedan. Blir inte bättre, snarare sämre. Varit in på akuten och läkaren där tog sig inte ens tiden att kolla på min rygg. Jag fick berätta vad som hade hänt, sen skickade hon hem mig för att söka en akuttid på vårdcentralen. Vilket hade gjort att jag behövt vänta 2-3 månader på att kolla upp det..

Men nu ska jag sätta mig och kolla på Bron Säsong 3, absolut bästa serien NÅGONSIN! Kan verkligen rekommendera den, man blir verkligen fast.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

IMG_3463 copyCOPY

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *