En väldigt lugn helg

Äntligen helg, som jag har längtat! Är så himla trött och seg, ni kan nog inte förstå hur mycket jag längtar till höstlovet. Då blir det bara att ta det lugnt, fota lite hockey och eventuellt tävla med Wera den 25e. Ska bli riktigt roligt att få hoppa henne igen, har fastnat ordentligt för henne trots att hon är som hon är. Förhoppningsvis åker jag inte av den här gången och jag ska verkligen försöka rida hela banan igenom, det får inte bli stressat och jag får inte tappa fokus. Målet är bara att vara felfri, placeringar bryr jag mig inte om, inte när det gäller Wera i dagsläget. Jag ser hellre att jag får några nedslag än att ett stopp, för hon måste få bort den där spärren och vi är så himla när att lyckas!

Men annars idag blir det lugnt, lite för lugnt kan jag tycka. Har inte haft en helg där jag inte planerat något på väldigt länge. Jag ska bara skriva ihop en artikel till ett samarbete och sen blir det inte så mycket mer, ska nog höra med Wera’s ägare om jag kan komma och rida lite markarbete på henne imorgon.

Annars önskar jag er en riktigt bra dag och en trevlig helg!

IMG_3665 copy

 

Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *